Kirjaudu

Voit ilmoittautua ilman kirjautumista etusivulla. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia ilmoittautumiseen,voit myös  rekisteröityä ensin ilmoittajaksi.
Unohtuiko salasana? Voit tilata sen sähköpostiisi.

Mikäli olet jo ilmoittautunut johonkin tapahtumista, ei sinun tarvitse enää rekisteröityä erikseen, mutta jos haluat tarkistella ilmoittautumistasi, voit tilata salasanan itsellesi sähköpostiin. Sähköpostiosoitteen on oltava sama, jonka syötit ilmoittautumisen yhteystietoihin.


Mikäli sinulla ei ole tunnuksia ilmoittautumiseen, voit halutessasi rekisteröityä ensin ilmoittajaksi. Jos olet jo ilmoittautunut, voit tilata salasanan sähköpostiisi. Voit ilmoittautua ilman erllistä rekisteröitymistä suoraan lomakkeella.

Tunnuksien avulla voit myöhemmin muuttaa ilmoittautumisesi tietoja, esimerkiksi matkaa tai paidan kokoa. Kirjautuneena näet myös maksutilanteen.

Ryhmän yhteyshenkilönä pääset ylläpitämään osallistujalistaa ja voit tulostaa laskun milloin tahansa itse tai maksaa ryhmän osallistumismaksut verkkomaksuna kun olet täyttänyt kaikki osallistujat.